Používáním webu restauraceuvodu.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
    

Pivovarský víkend 1. 12. - 3. 12.

 PROSINEC

1. 12. - 3. 12.

PIVOVARSKÝ VÍKEND

Couvert – 10,-

Něco studenýho na začátek

Přístavní škvarkovka zdobená jarní cibulkou a čerstvej chleba k tomu  

100g/139,- A-1,3,7

Tvarůžkovej tatarák pořádně dochucenej a vyladěnej s čerstvým chlebem

100g/109,- A-1,6,9,10

 

Pivovarské speciality

Marinované Pivovarské koleno pečené na pivu, hromadě cibule a česneku, podávané s vejmrdou, hořčicou, nakládanou cibulkou a kyselou okurkou k tomu čerstvej chleba

ccá 1,5 Kgsk/359,- A – 1,3,7,9,10,12,

Pečenej bůček, pořádně naleženej a vochucenej, k tomu kysanný zelisko a nadýchanej houskovej knedlík

200g/239,- A-7,9,10,

Smažené pikantní tvarůžky s paprikášem, petrželkové brambory na másle a čertovská omáčka

140g/229,- A-1,3,7,9,10

Švejkův echt hovězí guláš se šesti knedlama, červenou cibulkou kapií a křenem

150g/239,- - A-1,3,7,9,110

 

A ještě něco navíc z babiččiny kuchyně

Vepřová ŠNICLA jak zástěra s troškou česneku a naším bramborovým salátem

200g/235,- A-1,3,7,9,10,

Vepřový libový vrabec s kysaným a vinným zeliskem a bramborovým knedlíkem s cibulkou

180g/229,- A –1,3,7,10

Babiččina svíčková na smetaně s domácí kynutou peřinou a brusinkovým terčíkem

150g/249,- A-1,3,7,9,10,

¼ Pečená kachna do křupava, kysané a vinné zelí, bramborový knedlík

350gsk/289,- A-1,3,7,12

Domácí borůvkové knedlíky s tvarohem, přelité máslem

150g/199,- A-1,3,7

 

Sladká tečka

Domácí bavorské vdolky s povidly a tvarohem

3ks/139,-

 

Těšíme se na Vás

REZERVACE NA TEL:

734 655 433